Alles Kunst

Beoordelingen

Beoordelingen

Vertel iets over de lessen bij Alles-Hond.

Puber af en nu verder

Wij volgen met onze hond Shadow, een labrador van 1.5 jaar, de lessen ‘puber af en nu verder’. Het is elke week weer een ervaring, zowel voor ons als voor Shadow. Margriet geeft duidelijk aan wat de bedoeling is en probeert iedere week nieuwe oefeningen te brengen, zodat het een gevarieerd programma blijft. Daarnaast zorgt ze ervoor dat er ruimte is om op het tempo van jou hond te werken. Hierdoor maakt het niet uit of je nu de eerste keer komt of er al 10 lessen hebt op zitten. De oefeningen zijn geschikt voor iedere hond die de basiscommando’s kent. Je krijgt tips en trics mee zodat iedere les een uitdaging blijft! Dit geldt voor Shadow, maar ook voor ons. Ik kan deze cursus alleen maar aanraden voor iedereen die verder wil dan zit/lig… 🙂 Wij blijven zeker nog een deelnemen aan de lessen! Plezier verzekerd!

Elke
Labrador retriever

Puber af en nu verder en kind lessen

Wij hebben verschillende cursussen gevolgd bij Margriet. Met een puppy en 3 kinderen is dat zeker aan te raden!:) De kinderen zijn eerst gestart wat wij heel fijn vonden zodat ook zij leren op een goede manier met onze Rico om te gaan. Zeker omdat Rico bij ons gekomen is met als doelstelling een maatje te worden voor onze zoon. Margriet heeft onze zoon dus ook in de thuissituatie begeleid. Dit in het kader van de therapiehond begeleiding.
Daarnaast hebben wij als ouders de cursus puber af en hoe nu verder gevolgd. Al met al een heel pakket! Wij zijn heel tevreden over de gevolgde cursussen en hebben zo een goede start met Rico kunnen maken waar we mee verder kunnen!! Bedankt Margriet!

Kim
Boxer/English bulldog

Puber af en nu verder

Gedurende de 6 maanden dat Amiga bij ons logeerde, hebben we genoten van de lessen. Op een heel ontspannen en gezellige manier kregen wij een goede begeleiding om onze logé beter te begrijpen.
Veel tips en tools gekregen, waardoor we haar veel beter snapten.
Amiga vond het super leuk, lekker werken en daarna heerlijk slapen.
Wat ons betreft een aanrader!

Lottie Blom
Bouvier

Puber af en nu verder

Ik volg met Mila een puber af en nu verder. Ze is net 3 geworden en is nog een puber 😂.
Ze heeft het altijd naar haar zin en leert veel. Ze is altijd blij als het zondagochtend is dan staat ze piepend voor je dat ze graag wil gaan.

Alle honden daar vind ze ook erg leuk, en met de bal spelen ook.

Mila en ik leren elkaar zo goed kennen en vertrouwen op elkaar! 😊

Anke
Duitse herder

Begeleiding kind

Margriet heeft mijn zoontje van 7 begeleid om hem van zijn angst voor honden af te helpen. Zij en haar hond Gaudí, hebben hem daar enorm mee geholpen. Heel bijzonder om te zien dat hij het na 5 sessies oké vond, dat de hond naast hem op een tuinbank kwam zitten. Daar waar hij bij de eerste ontmoeting met de hond nog angstvallig achter me bleef staan. Stapje voor stapje werd het vertrouwen in de hond opgebouwd. Margriet, geweldig bedankt voor je begeleiding en je geduld!

Inge

Puppy cursus

Charlie is zeer leergierig maar vanwege Giardia niet mogelijk geweest om een puppy cursus te volgen. Margriet is bij ons thuis geweest waarbij ze kijkt naar behoefte van zowel Charlie als de baasjes. Samen hebben we veel opgestoken en kunnen nu met deze kennis nog elke dag oefenen! De spelletjes die Margriet elke keer mee nam vond Charlie erg leuk!!

Kiki Roelofs
Golden Retriever

Opleiding assistentiehond

Sven en ik zijn bij Margriet gaan trainen om een sterk team te worden en dat is zeker gelukt! Sven is mijn alles en helpt mij als het moeilijk wordt. Het trainen was soms lastig voor mij. Ik moest vaak buiten mijn comfortzone om Sven dingen te leren. Margriet heeft hier erg veel geduld met mij gehad en liet mij de training in mijn eigen tempo doen. Dankjewel Margriet voor alles wat je mij en Sven geleerd hebt.

Joyce Redelijkheid
Australian labradoodle

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

What is your email address?
waardering velden
Wat vind je van de les(sen) of ons