Alles Kunst

Privé wandeling

Privé wandeling

Sommige honden zijn niet gebaat bij een groepswandeling en hebben 1-op-1 aandacht nodig. Ook kan het zijn dat honden tijdelijk niet met de uitlaatservice meekunnen doordat ze bijvoorbeeld loops zijn of geblesseerd.

Daarom bieden wij u de dienst privéwandeling aan.

De tijd die wij standaard met uw hond wandelen is 30 minuten. Een mooie wandeling die voldoende tijd is om u hond goed uit te laten. In overleg met ons is een wandeling van een uur of meer altijd mogelijk. De wandeling met uw hond kunt u bij ons tot 24 uur van te voren aanvragen. U kunt ons binnen deze 24 uur altijd benaderen voor een uitlaatbeurt, wij kunnen u dan geen garantie geven dat wij dan nog plek hebben. Afzeggen van een wandeling dient minimaal 24 uur van te voren, met uitzondering van bijzondere gevallen zoals bijvoorbeeld ziekte.

Onze voorbereiding

U heeft een kennismakingsgesprek waarin u uw wensen kenbaar aan ons maakt. In dit gesprek wordt niet alleen met u als eigenaar, maar ook met uw hond kennis gemaakt. U wensen worden besproken en deze worden genoteerd zodat u de zekerheid heeft dat deze worden nageleefd. Wij hanteren een sleutelcontract, zodat u als klant de zekerheid heeft over u en uw eigendommen. U kunt voor de privéwandeling 7 dagen in de week bij ons terecht, volgens afspraak en uiterlijk 24 uur van tevoren aanvragen. Wenst u meer verzorging dan alleen een uitlaatbeurt voor uw hond, dan bieden wij ook de dienst verzorging aan huis aan. De privéwandelingen vinden plaats in de regio Noord – Brabant.

Voor vragen neem contact met ons op.